Florida

Omgosh vet ni vad???? Jag ska till Florida om cirkus 2 veckor!!! gaaah :D iiih, vi ska bila ner så man kommer få se mycket :)
Okej Julen var nice och jag fick många fina paket! Åt förresten sill, mumms, det är dyrt här däremot, ingen fattigmans mat här inte. Såg förresten ett program om ishotellet i Jukkasjärvi igår och hahhaa nice uttal på allt.
Btw så gick jag til frisören igår och nu e mitt hår fräscht igen plus att min lugg e kört :D och för att jag var där för första gången så fick jag en gratis inpackning och nån vax grej på händerna, läskigt för de blev helt stela. Idag ska jag nog dra till the mall för att shoppa lite kläder tänkte jag! Men nu kommer lite bilder

Min promenix till the corn field :D

Skönheten Marvie! Med sin förtjusande tunga :D

Jau han e ju speciell

Titta! Det var snö igår när jag vaknade :D

Iiiiiiiiih :D

Okej nu var jag snäll! Men jag kan ha luggen både ner och åt sidan, me like :)

Ett av de galna husen på Candlestick Lane


Merry Christmas

God Jul på er! :) Har precis varit i kyrkan, rätt skoj faktiskt! De är liksom inte överdrivet seriösa, utan det är mycket skämt å grejer, me like :)
Har öppnat ett paket imorse plus min julstrumpa haha, snart kommer Steph och Vonny hit å då ska vi öppna resten och äta mat. Igår tog vi en sväng till berömda Candlestick Lane haha det är en gata i Urbana där alla julpyntar sina hus galet mycket! Jag lägger in foton imorgon eller senare :) Nu har jag precis gjort popcorn, som är blandade med vit choklad och sprinkles, yummy:) kram kram

Friday Friday

Nu har jag haft lov i nästan 3 dagar wohoo :D älskar att sova på morgonen! Finals på tisdagen gick la bra.. fast matten va svår även om det var multiple choice å jag satt kvar en stund efter att klockan ringde.. när jag var påväg till mitt locker så träffade jag på Vy med co och jag åkte med dem på lunch i campus town, nice :D sen drog vi hem till Vy å spelade wii haha det var skoj! Jau i onsdags så åkte jag med hostmom till Naperville utanför Chicago för att lämna Martha som fått ny familj där. WOW deras hus asså!!!!! megastort å lyxigt haha!! hmm igår tog jag bussen till Walmart i Urbana för bussen stannar precis utanför huset typ.. okej den Walmarten ligger på ett cornfield haha, men jag gillar cornfield som fortsätter i oänlighet! efter det åkte jag hem och tog en promenix bort till Walgreens för att shoppa lite mer klappar. Vid 4 åkte jag med hostmom på en värdfamiljsintervju i Paxton haha å efter det köpte vi Jimmy Johns å åt framför en film hihi :D Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... måste köpa lite fler klappar, men vet inte vart jag ska shoppa... tror jag går bort till Schnucks å kollar om det finns nånting.. Idag e det rätt kallt btw typ -1 men ingen snö å det kommer troligtvis inte komma nån heller... bara det inte regnar så e jag nöjd!
Jau skriver mer nån annan dag kram

Finals

Okej nu kom jag precis hem från skolan å har haft 4 finals uuuh! Det började med foods class, rätt lätt å hon bjöd på rice krispie treats yummy haha :D Sen var det American Lit, det gick helt ok tror jag, sen choir ehe det var inte så vackert i en sång för det var så nerdrans ljust så jag kunde inte sjunga det haha.. men men resten var lätt, hade lunch i typ 15 min å jag fick en chocolate covered pretzel av Eden å massa små av Cassie yeey :) jag bjöd på lite Marabou haha.  efter det var det Graphic design å jag gjorde en powert point med bilder på vad jag gjort. Imorgon har jag finals i PE, Band och Matte uuh. men slutar typ 11.45 å ska nog luncha med the ppl så det e nice å efter det LOOOV yeye :D sista dagen med trombonen oxå, can it be better? I don't think soooo iih :)
ja nu ska jag plugga lite inför imorgon, här kommer några bilder på det jag gjort i Graphic design :)
Uggla gjord av bokstäver och symboler
Jau haha inte så bra men ja
Charley Harper inspirerad räv
Fisk av ord
Converse design
Purple?
Desciptive word

Lucia

Hej! :) Lite update från helgen å så tänkte jag. I lördags var det en välgörenhets konsert på skolan å massa elever sjöng och spelade å vi i interact club hade bake sale där pengarna går till Joplin high school i Missouri, den träffades av tornadon i Maj och hela deras band del av skolan förstördes så vi vill hjälpa dem att få tillbaka sitt band haha.
Det kom inte så mycket folk men vi fick ihop runt 300 dollar i alla fall! Ja sen i söndags var det ju min birthday haha. Vi åkte till Texas roadhouse här i Champaign, vi är jag, Jan, Stephanie och Veronica :D Vi åt massa mat och ofc skulle Veronica komma på den lysande idén att säga till de som arbetar där att jag fyller år.. Okej det här var suuuperpinsamt hahaha.!!! de kom till vårt bord med en hästsadel på typ en pall och där skulle jag sitta och sedan skrek de ut mitt namn och att jag fyllde år och stället var lixom smoxkat av folk!!!!!! sedan skrek de ut nått rop typ som är texas ropet hahah omg det var pinsamt värre och alla kollade uuuhhh!!! sen kom nån weird redneck gubbe fram å sa att livet e kort haha å att jag var beautiful haha tack för den, sen sa han att jag inte skulle gifta mig eftersom de flesta män är ass holes HAHAHA, vi tittade på varandra och gapflabba haha, det var i alla fall jätteskoj där! fick en morgonrock, mysbyxor å skor mm oxå :) sen har jag fått ett kort plus en penna från Hong kong, av Candy, chokladövertäckta pretzels av cassie och en mugg, mascara och choklad av Shii :D spenderade förresten typ 4 timmar på target med Stephanie oxå!!! wooo men jag hittade converse som jag ska köpa nån gång!! de ser inte ut som vanliga utan de har en stjärna på sidan typ, like them :D det är btw sista vecka i skolan nu å sen måste jag plugga för finals, lycka till att komma ihåg 10 kap i matten ehe jaja!
Bake sale
Skolans Decker Theatre
Skolan by night haha
I pledge of allegiance

Nobeldagen

Tjena mittbena! :) kan ju börja med att säg att jag varit här i 4 månader idag!! å det är exakt 200 dagar kvar att spendera in the states! tiden går såå fort :O
Well well.. veckan har varit bra, utom trombon testet haha omg det var pinsamt värre hahaha.. hade två test igår och jag tror fakttiskt att de var de sista innan finals som är måndag å tisdag om 2 veckor! gaah ofta jag kommer ihåg allt jag lärt mig?? jaja det får gå som det går..
Ikväll ska jag dra till skolan å hjälpa till på en konsert för att samla in pengar till Joplin, Missouri.. har köpt några kakor som vi ska sälja haha.. Jag har fått rätt mycket gjort idag oxå.. skype med mommy mfl, städat mitt rum plus tvättat, tagit en promenad till Walgreens och köpt saker å snart ska jag dra igen.. Igår var vi btw inbjudna till ett christmas party för alla som bor i området. Det var ett gay-par som hade festen i sitt hus haha.. Det var smockat av folk å de flesta hade tagit bilen dit haha, jag menar det tar max 5 min att gå.. sen var det sååå högljutt med typ 50 amerikaner under samma tak.. det roliga var att en granne som vi pratade med pratade skit om alla andra haha. he's an asshole, he plays the base every night, she's weird m.m å jag har faktiskt hör nån sorts basmusik på kvällen ibland så det måste vara grannen hahahhaa!! Det var förresten snö när jag vaknade igår yeeey :D å det var typ 7 minus oxå, det trodde jag inte om central Illinois haha! okej jag lovade lite bilder i förra inlägget så här kommer från Thanksgiving m.m
I know, we look horrible haha
Marvie och Peggy

Madrigal Dinner

Jau, nu är körkonserten över i alla fall. Den eller a de var, det var 2 st en igår å en idag, De var i en kyrka och det fanns massa typ medeltida utsmyckningar med mera. Concert chorale, alltså min grupp skulle tydligen vara servitörer och springa omkring och servera mat till folk.. Fick massa instruktioner om att servera äldre damer först å sen yngre å sen män.. jag hade dock 5 damer vid mitt bord och jag vette tusan vem som var äldst haha å jag hoppas inte de visste i vilken ordning man skulle ta för det hade varit pinsamt om man tog den yngsta som älst ehe. Well.. efter desserten så skulle vi sjunga våra sånger å sen var det massa annat med madrigal kören, som sjöng under hela kvällen btw.. sen kunde man dra hem.. Inte jättekul, men helt ok.. tycker dock vi kunde fått kompensation å slippa skolan i två dar haha.. ain't gonna happen om man säger så! hm... denna veckan kommer vara busy... har två uppträdanden med bandet, inlämning i Am lit mm... suck men det är bara 2 veckor kvar innan lov och sen har jag inte min nedrans trombon längre wohoooo!!! :D förresten hittade jag 5 dollar idag!! rätt skrynklig dock men hoppas den funkar haha!! nu e jag trött å ska sooova :) see you å ja jag ska lägga in mer bilder kram

RSS 2.0