November 17

Tjena! Idag var en rätt bra dag woho! Klarade matte quiz tror jag, spelade in min röst i kören haha, blev klar med graphic design saken, sprang test på idrotten och läraren sa att jag e awesome :), band skalan testet gick asbra haha det lät skit igår när jag övade men sen på själva testet gick det bra värre och sen blev jag klar med grejen i foods Class oxå! Efter skolan var det track igen och det var meeeeega jobbigt!!!!!! Vi gick såna där utfalls steg med vikter i typ evigheter å sen 90 grader mot en vägg i 5 min!!! Sen kastade vi medicinboll mot en vägg typ 100ggr och lite till varandra. Efter det gjorde vi Abs och plankan i några minuter och sen fick vi gå haha! Jag kunde knappt gå ner för trapporna i skolan utan att benen vek sig! Snacka om träningsvärk imorgon asså å då har vi träning igen uu kill me haha! En annan nice sak idag var att jag fick mitt resetillstånd klart så på lördag åker jag till Chicago med Emily och hennes familj wohoo :) ska ta bilder så det blir roligare att kolla bloggen! Nu ska jag öva inför lite quiz imorgon å sen sova så vi hörs kram kram

Kommentarer
Postat av: mother Ingela

Wow! Vilken hårdträning direkt! Hoppas du slipper kryckor/rullstol i Chicago. Och att alla prov o test gått så bra, du verkar ha flyt!!

Ser fram emot fina kort från trippen till Chicago. Take care och tjocka jackan på,det kan vara kallt i den stora staden! puss från morsan

2011-11-18 @ 17:22:31
Postat av: Tomas

Det låter som om dina muskler kommer att göra sig påminda imorron. Hoppas det blir kul i Chicago. Får du en chans får du väl kolla utsikten från Sears Tower. Eller blir det "bara" julskyltning? Lycka till på quizen :)

2011-11-18 @ 23:11:20
Postat av: Veronika på spikmattan i soffan

Jarå. Det låter bra det.Även om jag inte fattar vad track, medicinboll, abs (abs-broms på bil vet jag att det finns, men er abs??? Noope.) och plankan är för något.

Men.

Huvudsaken är tydligen att du får träningsvärk.

Och det är väl bra.Men hoppas du kan studsa fram på Chicagos gator utan mjölksyra i benen!Men - med spikmattan glömmer man bort sådana "bekymmer, sorger och besvär" som farsan Baloo säger när han lär dig allt han kan.Kram från en schweizerostryggochstjärtochnyssuppstigenfrånspikmattansyster!

2011-11-20 @ 19:50:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0