Halloween and 80 days in the US

Hellu! :D
Idag har jag varit här i exakt 80 dagar, bara 241 kvar!!!! vart har tiden tagit vägen???
Well igår var jag med interact club på The Mall och målade småbarns ansikten haha och jag stod vid nån spelgrej där de skulle kasta bollar å få godis. Det var skoj i alla fall och jag var hemma runt halv elva ehe. Ikväll ska jag med min vän Emily och hennes familj till ett haunted house i Rantoul haha, exciting :D ja.. nu kommer lite bilder från igår å så.
Mogen som man e haha med sina devil horns :)
Fick med nästan hela outfiten plus min gröna spindel som btw nån snorunge snodde på mallen..pff
Symbat, Vy och Tiffany? Stephanie, ah nåt sånt
Symbat, Adem and me :D
Me, Mr T och Symbat
Interact minus några people
Är inte vår licence plate frän huh? :)
Mitt student ID, nice stavning på Isabelle va??

Wednesday

Hellu! Får la börja med en klagan på vädret haha! Well igår var det 77 grader, kanske runt 25 nåt och idag är det typ 14, uuh hatar när det växlar så.. Okej, imorgon är det kort dag wohoo, dock har jag band test på g flat skalan men jag måste erkänna att jag e rätt grym på den haha. Jag ska också ha min powerpoint om dehydration imorgon för jag hann bara berätta lite i tisdags innan klockan ringde, tack för den Li om mrs Remole aka remoulad haha! Hmm.. Fick mina skolkläder igår oxå najs bajs:) åh måste bara avreagera mig lite på gamla engelska sagor av Allan Edgar Poe eller vad han ni heter, gash asså jag fick slå upp varannat ord!!! Varför inte bara använda normala engelska ord och inte sådana från stenåldern?? Är så himla trött på dessa texter som man fattar en mening av haha ser verkligen inte fram emot provet som vi ska ha på alla texterna sen... Jau... På fredag ska jag btw med interact club till the mall för att hjälpa till när småbarn trick or treatar jag ska vara the devil höhö.. Jag köpte devil kit igår plus röd/svart randiga knästrumpor plus röda halsband hihi! Btw imorgon 3.30 ska jag förmodligen ta mitt senior picture till year book :) ja det är la det som händer det närmaste nu, åh juste vi ska Peggy sit i helgen. Peggy är min hostsisters bulldog valp som är megastooor och lite små gross haha. Eller det kanske bara är jag som inte avgudar doften av hund och när man får ett dräggligt hundface i facet eller på tröjan, uuh jag ska aldrig skaffa hund!!!! men Peggy är Peggy haha så man måste älska henne ändå :) det var nog allt jag hade att säga för tillfället men jag måste snart göra ett inlägg med lite bilder för det var ett tag sedan! Ha det kram kram

The mall

Tjena igen! Central vann i Fredags och jag hade det underhållande med Emily, Andew med flera haha crazy people :) igår va jag uppe tidigt för att repacka mat till behövande, idag är det btw med i tidningen och Cassie blev intervjuad av nån nyhetskanal. hmm idag ska jag ta bussen till the mall för att shoppa lite saker till halloween och så. Ikväll ska vi till Stephanie och äta middag, nice sen måste jag öva på en powerpoint som jag ska presentera imorgon. Förresten har jag ett grovt stavfel i presentationen haha jag skrev weight less istället för weigh less haha så nu kommer alla tro att barn är viktlösa höhö eller nåt... Well ska la ta min lilla promenix till busshållplatsen strax och förhoppningsvis kommer jag hem med lite fynd :) ha det bra kram kram

Snow

Tjena igen! Vill bara säga att min musiklärares namn är mrs currey och inte vitter haha det är min iPod som har nån stavnings grej! Hade btw skaltest idag igen, vi har det typ varje torsdag tydligen. Fick en liten genomgång av mrs currey innan jag spelade inför alla plus mr currey. Det gick rätt bra på " uppgången" men inte ner igen hehe men who cares? Well, igår var det så nedrans kallt ute så jag höll på å dö plus ösregn som ibland liknades vid snöflingor! Å skolan har inte satt på värmen än för det kan bli varmt igen. Imorgon ska det i alla fall bli lite varmare och det tackar jag för, för det är inte jätteskoj att vara på football game i två timmar om det är kallt och regn. Har inte mycket att säga haha... Mer än att det är fredag imorgon wohoo och jag har test i kören där vi ska kunna massa italienska ord good luck! Valde ny sport för 2nd quarter i PE och jag tog volleyball för jag gillar läraren. Jau.. Skriver mer i helgen kram :)

October

Hej! Det är så nedraka kallt idag fast det var kallare igår haha! Idag när jag kom till skolan hade alla juniors test men jag är senior så alla i mina två första klasser hade test utom jag. Jag sprang runt som en galen höna efter att klockan ringt för att hitta min lärare men en vakt haffa mig i korridoren haha.. Ingen visste vart jag skulle ta vägen så jag satt i skolans theatre som btw är iskall, i typ 2 timmar nice värre!! Sedan hade jag kör med alla sophomores och freshmen fast vi tittade bara på film. På idrotten sprang vi i trappor så mina vader mår nog bra imorgon. På lunchen gick jag, Symbat och Ines till aroma för att äta yoghurt, vi ska ha exchange lunch varje tisdag :) Symbat e från Kazakstan och Ines från Frankrike! jau sen hade jag band och vi spelade mån skala som jag inte fattade alls och igår hade jag btw typ privatlektion med ms vitter haha! Det gick rätt bra faktiskt :) hmm på fredag är det filt all game mellan Champaigns två High schools så Central måste vinna över Centennial haha hopp n maroons!! På lördag ska jag nog på mån food repacking på Urbana middle school med interact club det ska bli skoj dock är det från 8-12 på morgonen suck! Ska göra läxa nu skriver senare i veckan kram

Short day

Hellu! Sitter i mitt rum och nördar lite vid datorn när jag egentligen borde plugga till ett test imorgon haha.. Men jag har ingen lust och förra gången jag pluggade till ett test för foods class var det helt i onödan för man fick använda boken... Well well.. Idag har det regnat hela dagen så det är nice temp ute nu i alla fall. OMGosh jag hade test i Band idag och alla skulle spela A-skalan eller vad det heter inför hela bandgruppen.. Maj gad jag spelade skalan för första gången igår och idag var det test, ja det gick ju som det gick HAHA fick till några toner rätt i alla fall :) Imorgon är det kort dag så vi slutar 11:55 tror jag det är nice. Efter det ska förhoppningsvis jag, Symbat och Diana på en social för Drama Club..Vi ska till nån Curtis Orchard.. Sedan på kvällen ska jag sova över hos Cassie för Jan ska till Indiana till Lördag. Jau det är la det som händer just nu.. Nä får la ta och plugga lite nu innan jag däckar kram kram :)

2 månader

Tjenis! Idag är det Columbus Day så jag är ledig wohooo! Det var behövligt att sova efter denna helgen haha :) Kom hem vid 12 på natten igår slash idag efter en liten detour till Indiana haha. ÅÅÅH denna helgen har varit såå rolig!!!! Det var så grmt roligt att träffa alla andra YFU:are. Vi kom dit i Fredags och det var 3 Tyska killar plus en Finsk i vår bil haha och ALLA går på samma skola i Danville.. Jaja de var trevliga i alla fall. Det tog ca 4 timmar till St Louis och väl där fick alla rum och jag delade med 3 tyska tjejer och en SVENSK!!! Martha, Isabell, Laura och Victoria :D Best room mates ever haha! Jau.. på kvällen åt vi middag och simmade i poolen och bara umgicks med alla andra. På lördagen var det frukost kl 7!!! och vid 8 hade vi orienation och pratade massa om anpassning och olikheter mm och lekte lekar och intervjuade varandra :) Det höll på till 4 nån gång och då hade vi free time till 8. Vid 8 åkte vi till en restaurang och åt buffe. Sedan kom vi tillbaka till hotellet för att simma i poolen haha:D På Söndagen gick vi upp vif 8-9 och vid 12 åkte vi till Six Flags!!!! Det var skoj där fast jag måste erkänna att Liseberg är bättre.. Fast det fanns lite extremare attraktioner på Six flags.. HAHA OMG den första berg och dalbanan vi åkte som btw var det första vi åkte överhuudtaget, hade 2 loopar i rad och typ 5 skruvar. jag brukar värma upp med nåt inte så extremt, men inte här inte. Direkt efter den åkte vi en annan med loopar och skruvar! Det var så gryymt varmt typ 35 grader eller nåt så vi åkte flumeride som var LAME det var en backe som man inte ens blev blöt av.. Det var en riktigt rolig dag btw :)

The Arch i St Louis!


My room mates! Victoria, Martha, moi, Isabell


Här är laura med också!!

Orientation

Yeeey nu är det äntigen dags för YFU orientation ch Six Flags :D Vi åker imorgon vid 13-tiden. Tror det kommer åka 3 eller 4 tyska boys och en rysk tjej med oss, men är inte säker.
Hm. Det var kör och band konsert i tisdags haha och det gick la bra :) Jag var med i de två första nummerna så jag kikade lite på de andra och de är grymma!!! Jag gick runt lite där med Cassie och fick en gratis dessert haha eller 2 för det var 50 procent off så jag tog med en hem till Jan. Det var rätt skoj med konsert faktiskt. Igår var jag på möte i skolan om det nya dans teamet HAHA det var jag och 6 black girls där :P Det kommer vara try outs i November och det kommer vara mesta dels Hiphop.. jaja jag kan la prova i alla fall även om inte Hiphop är min grej :) Imorgon har jag två test suck.... matte och American Literature och man ska kunna sjukt mycket till Am Lit.. Matten är la rätt lätt tror jag haha. Btw hade Band-test idag och man skulle räkna beat till noter och sedan måla noter till siffror. Jag tror faktiskt att jag grejade det :) Well well.. Imorgon är en kort dag så det är skönt och sedan långhelg för det är Columbus Day på Måndag wohooo :D Lägger in bilder på Måndag eller nåt! kram kram

Pics

Tjenare! Nu kommer lite pics från denna och förra veckan :) Btw idag var jag först med Cassie och vi åkte runt och försökte hitta svarta skor plus byxor till mig hahaha och vi hittade faktiskt! Sedan kom jag hem och fick ett sms från Diana om jag ville följa med till mallen. Sagt och gjort, där köpte jag en vit skorta typ.. den hade kostat 26 dollar men var nedsatt till 14 och sedan var det tydligen 50 prcent off så jag fick den för 8 haha, ett kap :) Btw Diana ska sova här 2 nätter för hennes hostparents är i Louisiana, så det ska bli skoj :)

Varje morgon at Clark street på väg till Symbat :)

Förra fredagen när jag och Jan åt sushi på Ko-fusion

Haha grillad sushi? gott vare i alla fall

Förra veckan när interact club byggde blomlådor! Cassie, Candy och Jude!

Jau, en korridor i skolan- alla ser likadana ut!

Interact club på foodbank!

Haha crazy people :D


RSS 2.0