April 19th

Tjenare! Såg att jag fick klagomål över min bloggning haha! Nämner inga namn...
Jau men jag har varit lite upptagen i veckan så har inte haft tid eller ah.. kanske jag haft.. men jaja..
I Tisdags så var Interact Club på Food Bank å packade ris haha. Det sjuka var att det var en man från Sverige där med världens bredaste Stockholmska!! Han flyttade hit när han var 11.. Måste bara skryta med att min accent är såå mycket bättre. Man kunde verkligen höra hans Svengelska hihi å han har bott här i kanske 30 år.. Men fick pratat lite Svenska i alla fall och om svensk mat :D
Innan food bank så gick jag och Symbat till Aroma och åt "middag" en aaasgod typ italiensk toast. Ciabatabröd med tomat, mozzarella å vinäger å grejjer mumms :) Sen gick vi till skolan och Mr T gav oss skjuts till Food Banken.
Igår kom jag hem å pluggade lite sen gick jag och min kära Symbat på promenad. Skulle bli runt 30 min men det blev typ 90 haha. Vi gick till en park med vattenfall å grejjer. Sen fick jag sms av hostmom som var tvungen att åka till hostsister och frågade om jag hade min nyckel.. hade jag det? Nej.. men det finns en extra i the back yard.. Hmm. Det var mörkt när jag kom dit och jag kunde inte hitta den jäkla stenen som nyckeln skulle finnas under.. Sen e det inte jättemysigt att rota runt i jorden heller för hundfan gör ju 1an å 2an lite här och var.. men efter ett tag plus några samtal hit å dit, hittade jag nyckeln :)
Ehm.. Imorgon e det fredag yey! Måste köpa saker till prom denna helgen tror jag.. Sen på tisdag å onsdag är det Act och Sat test.. Gah.. 7:50 suck :( Sen e de överseriösa med säkerhet å grejjer så man får inte gå någonstans eller ta med något in plus massa ID å att lärarna måste känna igen en å så.. Jag ska lätt ha en ny frisyr å stil hihi!
Vi har haft massa olika drills (övningar) de senaste veckorna.. Fire, Tornado och Lock Down.. Lock Down var lite läskigt faktiskt.. för er som inte vet vad det är så är det att man ska låsa alla dörrar till alla klassrum å släcka lamporna å sitta under borden för att det kan tex vara någon med vapen i skolan.. typ som skolmassakerna å så eller om det är nåt annat å de inte vill att nån ska "smita". Men i alla fall.. läraren såg värsta panikartad ut så jag trodde det var på riktigt haha plus att nån skolskjutning i Kalifornien hade hänt samma vecka..
Oj nu blev det mycket text igen.. å inga bilder har jag.. dags för plugg så vi höres kram :)

Kommentarer
Postat av: Terez

Hållå over there!

Dåligt med kommentarer med tanke på ditt fina inlägg.....

Vi får skärpa oss helt enkelt.

Verkar vara mycket på gång som vanligt.

Det där med nyckeln var kul. Ser framför mig hur du krafsar i jord, löv och "klet" innan du hittar den.

Det där med övningarna lät spännande. Vilken inlevelse läraren verkade ha. Tur att det inte var på riktigt.

Hoppas du hittade grejerna du behövde till ballen.

Du blir balens drottning hur som helst.

Kram!

2012-04-24 @ 00:34:47
Postat av: Veronika

Ursäkta mig, Terez, men så klart att Issa vet hur att fixa grejer till...hrmpf...ballen.Skärpning och stavningsreform anbefalles!Hälsar familjens svensklärare.

2012-04-25 @ 16:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0