ooh

Jag tror jag har fått värdfamilj :D Det är inte officiellt ännu, men jag har fått mail å grejjer!!!!!!


Hav - sjö

Tjena :) kände för att slänga in ett inlägg!
I tisdags träffade jag Paulina my friend från Fenestra, som btw var utbytesstudent i USA och kom hem nu i Juni. Jag åkte ut till henne i Torslanda (landet) och vi åkte och badade i Lilleby och jag fick se hennes Year book :D Sen spelade vi typ guitar hero fast det med trummor också, jag sög, men det var roligt!
Igår var jag med pappa, Anita och Carolina och paddlade i delsjön. Det var också roligt haha, inte så soligt men det var skönt ändå. Idag har jag träningsvärk i axlarna, inte så nice... igår fick jag även mail från YFU-kontoret om att jag ska göra en röstinspelning som värdfamiljerna ska lyssna på och det ska tydligen göra det lättare för dem att välja? jaja, den blev i alla fall 45 sekunder lång och National Director tyckte det var bra att jag gjorde den :)
Ska även skicka in 2 papper om att det är ok att bli placerad i en familj med en person och en med dubbelplacering. haha jag gör allt för att det ska gå så snabbt som möjligt :) men annars är det väl bara att vänta på att få familj då och hoppas på att de gillar min röst HAHA :P

VM-brons!

Wohoo Sverige fick brons! :) Göttans, heja USA imorgon då!
Jau.. idag har jag inte gjort mycket.. fick för mig att gå ut och fota Frölunda lite och det blev en låång promenad, tror jag var ute i typ 2 timmar. Kanske ska ta mig runt i Göteborg och ta kort på olika ställen, det var faktiskt riktigt skoj! Jag väntar fortfarande på värdfamilj, kan den inte komma snart? :( kommer säkert få sist av alla eller nåt. Nä nu ska jag rycka upp mig och göra nåt skoj.
En bild från en av mina promenader, kände att det var lite USA relaterat haha! ^^

Ajdå

Skit också!! Sverige sög värre, men jaja får se det från den ljusa sidan.. Sverige vinner brons (förhoppningsvis) och USA guld! :)

Fotboll

Jag är ju lite smågalen i fotboll, så det har blivit många matcher sedda detta VM :)
USA vann precis över Frankrike så nu ska bara Sverige vinna över Japan och då blir det USA-Sverige i final, hur nice? :D
HEJA SVERIGE NU DÅÅ!!!!Knäckebröd, ägg & kaviar

Hej :) Jau, idag har jag verkligen inte gjort mycket.. Har en väldigt oskön träningsvärk i låren efter att ha cyklat både igår och i förrgår. Det är nackdelen med att bo på ett "berg", alla nedrans backar när man ska hem..
Annars så flyter det la på, händer inte så mycket.. dödade 2 pappalångben i natt för de störde mig med sitt flaxande ljud och nu ligger en i papperskorgen och en på golvet i vardagsrummet för att jag inte vågade plocka bort den haha.
Btw är jag förälskad i knäckebröd med ägg och kaviar! kan äta hur många som helst känns det som. Kaviar finns väl inte i USA? kanske på IKEA, hur ska jag överleva? havregrynsgröt med äpple, banan och kanel ska jag nog kunna fixa förståss så helt ute är det inte med mig haha :) Nä nu ska jag sova tror jag good night!

4th of July & Årets första dopp

Hejsan ^^ Idag har jag, som rubriken antyder, badat för första gången wohoo. Vi var i Stugan så varför inte gå ner till vattnet och bada? Det var ingen sol, men varmt som tusan, så ett bad satt inte fel och det var faktiskt inte så kallt.
Delsjön är så nice också för vi har typ en egen klippa haha, å bara på andra sidan en skogsdunge är själva badplatsen med typ en miljon människor, så det är perfekt på vår lilla klippa där det inte finns nån annan :)
Det är förresten 4th of July så grattis USA eller vad man ska säga!

RSS 2.0