Ambassaden - Göteborg

Nu är jag hemma igen. Stockholm var nice ^^
Åkte till ambassaden med Sonja i igår. Det var inte så farligt som jag trodde haha. Det var inte så många i kön när vi kom, men sjutton vad segt det gick.. efter nån timme kom vi i alla fall in i själva rummet där man skulle bli intervjuad. Vi satt där nån timme också, boring värre. Efter intervjun på typ 1 min var allt klart och jag får förhoppningsvis mitt pass och visum nästa vecka. Efter ambassaden åkte jag och Sonja in i stan och vandrade runt och åt lunch i Gamlastan, mys :) Hennes tåg gick vid halv 4 så jag mötte mamma och vandrade runt ännu mer på stan innan vårt tåg till Gbg gick vid 19. Var helt sjukt trött när jag kom hem så idag har jag bara softat! Kollade precis på Allsång På Skansen också, det är så somrigt det programmet. Ja.. det var väl allt jag hade att säga nu.. hoppas på att få familj snart också!!!!!!
Ha´t ^^

Stockholm

Hej ^^
Nu är allt fixat till ambassaden, hoppas jag! Lite orolig e man allt, men det ska la gå bra :)
Tar tåget till Stockholm 15:42 och är framme vid 19 och vi ska bo hos mammas kompis i Tumba och sedan på Gärdet. På måndag ska jag träffa Sonja för hon har också tid på ambassaden, så vi försöker väl vara där så tidigt som möjligt. Ah å sen åker jag hem på måndag igen. Jag fick förresten veta att mina handlingar just nu ligger i Illinois!! Hur nice? :D Fast det är ju inte helt säkert att det bli där, men ändå.
Igår var det ju midsommar också, pissväder som vanligt och vi var hemma och åt sill och såg på film så det var mysigt ändå.
Nä nu får jag packa lite å så, vi hörs :)


The day today is today

Tjena! Kom hem från Stockholm i Söndags kväll. Lägret var grymt skoj och det var så roligt att träffa andra utbytesstudenter. Jag delade rum med 3 tjejer som också ska till USA, fast det var bara en som fått placering än. Det var btw väldigt många som inte fått sin placering än, men man hoppas la att de ramlar in snart haha ^^
Vädret var ju inte på topp i helgen, men vi hade saker att göra hela tiden så det gjorde inte så mycket. Lördagen bestod mest utav gruppdiskussioner om hemlängtan, fördomar, anpassning m.m Sen åt man typ hela tiden också, maten var good :)
Det var folk som skulle till Sydafrika, Urugay, Thailand å massa andra exotiska ställen, grymt modigt ändå. Förresten träffade jag en tjej som går på min skola, hur sjukt? plus att vi har samma geografilärare!!
Denna veckan händer inte så mkt, ska till Falkenberg imorgon å sen är det Stockholm på lördag igen :D Har bara kuvertet som ska med till ambassaden kvar att fixa. Om någon vet om man ska sätta på rekommenderat brev sak själv eller om de på ambassaden gör det, få gärna säga till! :) eller vad som ska sättas på kuvertet över huvud taget!
Ha det gött

Waiting

Hellu ^^
Det händer inte så mycket just nu. Fast idag fick jag ett nytt DS-2019 med rätt stavning så det var nice :) Prata med Sonja igår och hon hade fått placering i Michigan, jag vill med haaa!!
Imorgon åker jag upp till Stockholm och Fre-Sön är det YFU-läger wohoo :D Ska bli riktigt skoj! Hoppas bara att vi hittar dit haha. Det blir btw mycket Stockholm den här månaden eller a 2 gånger i alla fall. Den 25 tror jag det var så åker jag upp å den 27 är det ambassaden, hoppas jag har gjort rätt med allt. Fatta vad skönt när man väl varit där, då är det inget jobbigt kvar utan bara vänta på att få familj, vilket är lite jobbigt också haha :P
Jau.. träffade Lisa och Emmeli i måndags och det var sjukt längesen vi sågs. Men det var skoj i alla fall :)
Nä nu ska jag äta russin so long!

Sverige

Hej ^^
Nu är jag hemma i Götet igen, men Helsingborg var sååå fint :)
Idag är det ju nationaldagen så jag får väl passa på att hylla Sverige lite med en bild på Svenska flaggan.

Visum check

ÅÅÅHHH vad skönt!!! Nu har jag bokat tid på ambassaden, den 27 Juni kl 8.30 :)
Det tog några år att få klart allt och såklart är det stavfel på min DS-2019 men det gjorde typ inget? eller a jag ska få en ny, men det funka att använda den i alla fall ^^ Sen det där jädra fotot, tog seriöst 2 timmar att få det "rätt". Först var det fel på storleken, positionen, ljuset a you name it och i sen när allt var i rätt storlek gillade de inte filnamnet HAHA. Sen döpe vi om den och you know what? Det funka!!!!! :D happy
Nu ska jag bara överleva intervjun sen e allt klart utom familjen då!! :D Plus sista Hepatit sprutan!
Btw drar till Skåne imorgon, ska bli najs!
JUST NU ÄR ALLT BARA:

RSS 2.0