Feb 28th

Hejsan! Kände för att slänga in ett kort inlägg innan jag ska sooova :D älska att sova haha!! har dessutom sovmorgon till 7:50 wohoo!
Just nu är hostmom i Chicago å flyttar en student haha, så jag har spenderat kvällen med att skriva en epilog till Of mice and men och lite andra läxor :) skönt att ha det gjort!
Rätt soft vecka tror jag.. inte allt för mycket plugg.. jau inte så mycket att skriva egentligen.. det åskar uuh
Näe ska la sova nu då! godnatt kram

200 days in the US

Omg om man får uttrycka det så haha! Jag har varit i USA i exakt 200 dagar idag!!! :O
Det är 122 dagar kvar till Sweden och 82 tills mom and T kommer, yey :D
Nu har jag precis städat mitt rum, som om nån bryr sig lixom?? haha
Ville bara slänga in ett litet inlägg hihi :)

Saturday

Hejsan! Nu är det helg igen wohoo :) Dock vaknade jag tidigt, typiskt... Igår var en nice dag, fast det var nedrans kallt.. Jag fick bra resultat på en uppsats jag skrev om Hemingway, haha jag var så sjukt onöjd med den för jag bara slängde ihop något utan att läsa igenom haha.. men men det var la bra :) Har ett projekt till att skriva i samma klass, suck... alltid nåt att göra i American Lit...
Well.. Jag, Winnie, Kandy, Shii, Kori och Lisa gick till Peking Garden och åt Kinamat på lunchen igår, mumms! Å Winnie å Shii känner ägarna så vi fick värsta discount och dricka gratis, me like!
På kvällen gick jag, Cassie och Symbat och kollade på "this means war" haha den var rolig, lite mycket bang å boom bara för min smak, men den var bra!
Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. har lite läxor att fixa, å sen e det nice väder så en promenad kanske inte sitter fel? tror det är kallt idag dock.. men men..
Inget mer att säga så vi hörs, kram :)

Feb 21st

Tjenare! Oj vad denna veckan har gått fort.. Redan Torsdag imorgon!! Jag hade dessutom ingen läxa tills idag, vilket är väldigt ovanligt. Jag har läxa typ till varje dag.. Dock har jag en till imorgon så jag får la sätta igång med den snart då.. Fick tillbaka space science test som jag gjorde igår och jag fick 104% haha så A+ på den då :D det är så himla lätt att få A så det finns inte...
Idag har varit en nice dag förutom att Marvie skällde, som vanligt, så jag vaknade 20 min för tidigt.. jag ska strypa den dogen nån dag haha!! Men sen när jag gick till skolan var det sol och fåglarna kvittrade så man fick änna lite vårfeeling!
Har inte så mycket mer att säga för tillfället.. Interact club hade bakesale igår och alla kakor blev sålda och vi samlade ihop typ 100 dollar eller nåt :) jag bridrog med att köpa varm choklad hihi!
Har typ inga nya bilder så det får bli en från nån vecka tillbaka!
Champaign Central Bleacher Bums!! :D

Presidents' day

Hellu!! Nu e jag hemma i Champaign igen, efter en awesome helg i Sheffield. Jag kom dit rätt sent på Fredagen och jag Yuna och Vera gick över till deras kompis och kollade på nån film. På lördagen vaknade jag runt 9.30 och den enda som var vaken var Logan, så vi hung out i typ 3 timmar innan alla andra vaknade.. Hur kan man sova så länge?? helt sjukt haha :) I alla fall så kollade vi på film och sedan på eftermiddagen åkte vi alla till Peru och gick på bio. Safe House, den var rätt bra även om det var action.. btw så var Joel Kinnaman och Fares Fares med hahahaha, lite roligt så där! Igår Vaknade jag vid 10, sent för att vara mig och så var Nicole, John och Logan uppe, men Yuna och Vera sov till 12 igen haha. Well.. vi kollade på film igen och bara slappade, sen kom Jan vid 6 och jämtade mig och vi var hemma runt 10. Det jätteskoj att spendera helgen där och de är helt galna och grymt rolga :D Yuna, Vera och Nicole kommer hit om två veckor woho!
Idag ska jag plugga till ett test imorgon och läsa ut en bok... skoj... men men det måste göras så....
Vi hörs kram :)

Busy

Hejsan! sorry för dålig uppdatering, men jag har haft så sjukt mycket plugg denna veckan... Har test i Us History imorgon och man får typ 2 dagars notice så det var ju bara att sätta igån å plugga... På fredag är 2 project due så har suttit å skrivit om Hemingway och om Skyttens stjärnkonstellation i typ evigheter å jag e inte klar än..... Men efter denna veckan så är det 4 dagars helg yey för det är Presdents' day... På fredag efter skolan ska jag åka upp till Yuna och Vera å spendera helgen där! Ska bli jättekul! Inte för att jag vet vad man kan göra i lilla Sheffield med sina 300 invånare haha men vi kommer nog på något!
Igår var det alla hjärtans dag och jag, hostmom, hostsister och hostniece haha, gick och åt på restaurang! Det var nice :)
hm.. vad ska jag säga mer?? jag vill ha soool och vaaarmt.. uuh.. det är bara grått och kyligt å snö ibland.. men men det är la snart vår, eller?
Oh btw förra fredagen var sjukt rolig! Vi var i Winnie's restaurang och åt glasstårta och kinamat! Vi sjöng å skrattade hur mycket som helst å jag och Ilaria från Italien sjöng massa europeiska sommarplågor haha :D
Nä nu får jag plugga vidare å sen soooova, gonatt :)

Noodles

Hejsan! tänkte ta å skriva en rad höhö :)
Det snöade i förrgår så det har varit kallt å segt uuuuuh!!! Men det blir la bättre snart. Idag har jag bara två läxor att göra wohoooo och den ena e klar och den andra är bara att öva inför ett quiz imorgon! Det är Fredag imorgon oxå yey!
Idag drog jag och my friends lite spontant till Campus Town på lunchen för att gå till Doodles och äta nudlar haha! Det är alltid så stresstigt men vem bryr sig? Billigt, gott och mättande :D Dock måste man äta i bilen men well well.. Imorgon ska jag till min vän Winnies restaurang efter skolan och vi ska samlas några stycken där för att äta Kinamat och fira en Japansk utbytestudent :) Det ska bli skoj! Hm... läste att alla i Gbg har sportlov nästa vecka, själv har jag det i mitten av Mars.. känner inget behov av lov just nu haha så det gör inget :)
På idrotten gör vi MASSA situps varje dag så min mage kommer vara biff när jag kommer hem haha, eller inte... det var förresten riktigt skoj på idrotten idag, vi spelade Volleyball som alla andra dagar, men jag var i ett bättre lag idag och det är sååå mycket roligare då! well.. ska försöka ta bilder imorgon om jag inte glömmer kameran haha, vi hörs kram :)
Dooles in my heart! Du får en "skål" å kan lägga i vad du vill å sen häller du bara på vatten, yummy.. (bild från google) jag hade inte i så mycket haha.. det var bara nudlar nån sojasås å lök.. nästa gång ska jag nog ha i tofu eller nåt haha!

One year

Idag är det exakt ett år sedan jag anmälde mig till YFU!! känns som igår haha.. Jag är verkligen glad att jag gjorde det :)
Well.. idag har varit en helt ok dag.. kallt dock och lite snöflingor/is.. Kören var ju intressant haha.. vi brukar vara typ 5 sopranos men idag var vi bara 3 varav en hade tappat rösten.. de som var borta var de som brukar sjunga högt och BRA som tusan.. så det var lite lame när jag och en annan tjej som sjunger rätt tyst skulle sjunga där inför alla ehe.. det är en sång som jag verkligen HATAR, det är så sjuk hög pitch så det går inte!!!!! jag kan verkligen inte få min röst så hög..... det blev ju lite extra evident idag då ehe... men vem bryr sig!! sen tror min kör lärare att han kan uttala mitt efternamn bra eller nåt, men det låter förfärligt! IIinggvä och sen säger han aldrig Isabelle på nåt normalt sätt, utan mer Iiiiisabelle... well well e man speciell så e man! Nu har jag suttit med US history läxa i typ 2 timmar suck... massa om presidenter och civil rights... The 50's and early 60's concept circles, hur roligt låter det?? Nu måste jag svara på ännu fler frågor i Entrepreneurship... så vi hörs :) kram

Feb 5

Hej! Nu e det söndag igen.. Ska ta bussen till mallen om typ 1 timma.. ska se om jag hittar en ny ryggsäck :) I Fredags var det så himla nice väder! Vi gick promenad på PE och man kunde gå utan jacka!!! På kvällen var det Basketball game på skolan och vi spelade mot Centennial vår stora rival haha! Vi vann både JV och Varsity så det var gött!! Händer inget särskilt i veckan som kommer tror jag... fast det vet man ju aldrig hahaha!! well vad ska man säga?? jag återkommer när jag har nåt hihi kram kram

February 1st

Oj oj! jag skriver två dagar i rad, inte illa haha :D Har egentligen inget att skriva ehe -.-
Kan berätta om dagen kanske..
7:50 - Vakna, äta frukost och gå till skolan
8:50 - entrepreneur ship med vikarie.. Us history, review inför test imorgon... kör, sjungaaa.. drawing, måla myra på cupcake... american lit, film med vikarie... lunch.. space science... fylla i massa frågor om solen... PE räkna ut bmi och grejs.. gick ju jättebra då jag varken vet inches eller pounds haha!! sen gick jag hem och pluggade...
Imorgon e det Torsdag och lunch i kyrkan.. typ veckans höjdpunkt, nej men haha jag gillar deras nudlar :)
Okej det var det, intressant eller? :P

Last day of the first month 2012

Hello! Jag är nästan frisk igen wohooooooo!! Trodde seriöst min hals skulle jävlas med mig till år 2045!!! Nu har jag bara en rethosta kvar plus lite konstig röst haha :)
Imorgon är det Februari, hur sjukt? det var 17 grader ute idag and I loved it! Allt rullar på som vanligt och jag måste läsa massa tråkiga historier i American Literature...uuh.. men det är late start imorgon så jag kan sova till 7:50!
Jau.. inte så mycket att säga tror ja... måste nog köpa en ny ryggsäck, för upphängningssaken hålls kvar ev en tunn tråd haha.. inte mitt fel att alla böcker ska vara så nedrans tunga!! Jag blev förresten utvald tillsammans med 24 andra på skolan att göra en bullying undersökning... dock hörde/såg jag inget idag så det blev bara en bock på ifyllningssaken... Nä nu får jag läsa lite och teckna till min Drawing class... see u!
Thumbs Up!

RSS 2.0