2 månader

Tjenis! Idag är det Columbus Day så jag är ledig wohooo! Det var behövligt att sova efter denna helgen haha :) Kom hem vid 12 på natten igår slash idag efter en liten detour till Indiana haha. ÅÅÅH denna helgen har varit såå rolig!!!! Det var så grmt roligt att träffa alla andra YFU:are. Vi kom dit i Fredags och det var 3 Tyska killar plus en Finsk i vår bil haha och ALLA går på samma skola i Danville.. Jaja de var trevliga i alla fall. Det tog ca 4 timmar till St Louis och väl där fick alla rum och jag delade med 3 tyska tjejer och en SVENSK!!! Martha, Isabell, Laura och Victoria :D Best room mates ever haha! Jau.. på kvällen åt vi middag och simmade i poolen och bara umgicks med alla andra. På lördagen var det frukost kl 7!!! och vid 8 hade vi orienation och pratade massa om anpassning och olikheter mm och lekte lekar och intervjuade varandra :) Det höll på till 4 nån gång och då hade vi free time till 8. Vid 8 åkte vi till en restaurang och åt buffe. Sedan kom vi tillbaka till hotellet för att simma i poolen haha:D På Söndagen gick vi upp vif 8-9 och vid 12 åkte vi till Six Flags!!!! Det var skoj där fast jag måste erkänna att Liseberg är bättre.. Fast det fanns lite extremare attraktioner på Six flags.. HAHA OMG den första berg och dalbanan vi åkte som btw var det första vi åkte överhuudtaget, hade 2 loopar i rad och typ 5 skruvar. jag brukar värma upp med nåt inte så extremt, men inte här inte. Direkt efter den åkte vi en annan med loopar och skruvar! Det var så gryymt varmt typ 35 grader eller nåt så vi åkte flumeride som var LAME det var en backe som man inte ens blev blöt av.. Det var en riktigt rolig dag btw :)

The Arch i St Louis!


My room mates! Victoria, Martha, moi, Isabell


Här är laura med också!!

Kommentarer
Postat av: Terez

Hej svej!

Vad kul du verkar ha det hela tiden.

Skönt att ni fick lite sovmorgon, det verkar som det går i ett.

Söta brudar, men var är grabbsen?

Kram!

2011-10-10 @ 22:01:14
Postat av: mother Ingela

Vilka snyggingar! Så kul du verkar ha haft det! Synd att ni inte hann åka upp i the Arch. Hur fasen kommer man upp? puss o kram

2011-10-11 @ 18:56:41
Postat av: Birgitta Andersson

Häftigt Issa! Nu verkar det röra på sig over there. Mycket aktiviteter och kul låter det som om du har. Gläder "moster" Gittan. Kul att följa din blogg.

2011-10-11 @ 22:45:46
Postat av: Anonym

Well Well ! Columbus,slash, detour, lame ,room mates, å sedan karusell på det, vecka grejer!

Nu har du väl loopat och skruvat dig för ett tag framover i värmen!?

Well Well ! Här hemma är det just nu 9 gr ingen Columbus eller slashdetours, å inga lama room-mates.

Allt väl för övrigt !

Från Västfronten för tillfället ej mer nytt .Kössar från Jojje !......

2011-10-12 @ 21:05:42
Postat av: Anonym

2011-10-12 @ 21:49:57
Postat av: Paulina

åhh blir lite ledsen, du var ju hemma hos mej jö :( ahah

2011-10-14 @ 05:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0