Summer

Tjena! :)
Snaart sommarlooov, woho. Jo, idag fick jag det där DS2019 saken så nu kan jag fixa klart allt med visumet^^ Fick ett "brev" från representanterna i heartland district plus en massa om hur det kommer vara. Nice nice, nu är det bara familjen som fattas :)
Idag har varit en rätt seg dag. Franska 8-9.20 och Tyska 14:20-15:20 fast tyskan va slut innan den ens börjat haha å jag har MVG så det var gött! Typ inga lektioner kvar nu så jag rensade mitt skåp och lämnade in alla böcker i bibblan, så nu är det tomt.
Mamma fyller år idag så vi ska på Grekisk restaurang kl 19, mumms, fast först ska vi shoppa lite för det var min present till henne haha.
GRATTIS MAMI :D <3Off

Ojoj, jag är väldigt off här känner jag "/ Men det ska det bli ändring på!! Ska försöka skriva nåt i alla fall varannan dag :) Lycka till men ja.
Har inte så mycket att skriva dock i alla fall inte om USA. Har fått Visummaterial, men måste få nåt DS2019 innan jag kan fortsätta med min DS60 nåt och sedan boka intervjutid på ambassaden. Men den där 2019 saken kommer nog snart :) Jag har i alla fall skaffat foto, och ja.. jag ser ut som en förrymd brottsling eller nåt.. men det gör väl inget haha :P
Bara ett prov kvar i skolan nu.. wohoo dock är det skitsvårt och jag fattar nada, men men.. kanske inte sabbar betyget i alla fall! Efter imorgon är det btw typ bara 4 dagar kvar i skolan om man räknar bort alla lovdagar :D
Hm.. ja vad ska jag skriva mer? vet inte haha
kan lägga in en bild från Gothia Cup i somras, no idea vilket lands flagga vi håller men ah :)
Kan ta en till haha Små grodorna ftw :)

Heartland

Hej :)
Jag mailade YFU igår och fick reda på att jag hade nästan alla rätt på SLEP-testet yey^^ Sen fick jag också reda på att mina handlingar just nu ligger i Heartland district dvs delstaterna Kansas, Illinois, Iowa, South Dakota, North Dakota, Nebraska, Wisconsin, Minnesota, Missouri och Colorado :D Nice nice!!
Nu e de la bara att vänta å se vart man hamnar!
Hej Svej

RSS 2.0