April 29th

Okej jag skrev ett inlägg men så stängde jag ner innan jag piblicerade det, gaaaaaaaah it drives me crazy!!!
Men men.. Kan la berätta lite om veckan. I Onsdags hade jag PSAE (Prairie State Achievement Test), det var rätt lätt.. Efter det kom Cassie och hämtade mig, Symbat och Corinne och vi lunchade på Cocomero. I Torsdags hände inget speciellt.. Hade Vietnam War test och det gick nog rätt bra tror jag. I Fredags var det ingen skola och jag tog bussen till Walmart för att hitta grejer till prom plus att de har billiga myskläder haha. Efter det åkte jag hem igen och skrev klart mitt Research paper om censorship, skönt när jag lämnat in den och kan släppa skiten haha. Igår vaknade jag 8AM!!!!! för att det var nåt marathonlopp i stan och såklart skulle de springa på vår gata.. ca 20 000 pers också suck.. plus att de hade en fet musikanläggning precis utanför mitt fönster typ.. suck... men men. Lite senare tog jag bussen till the mall för att köpa heels, en kort kofta och annat grejs och jag hittade allt jag behövde wohoo så allt e klart inför prom, skönt. Idag har jag inga planer, vädret suuuger verkligen så det blir väl till att vara inne och slappa å göra klart de sista läxorna. Fatta vad sjukt att det bara är typ 13 skoldagar kvar eller nåt, craaazy!! å bara 40 nåt till West Coast Trip, can't wait gaaah exciting :D
Näe får la ta tag i läxorna nu då, vi höres kram
Haha Peggy

Test-day

Tjena! Måste bara berätta SJUKASTE saken!! Idag var det Act-test och i pausen så gick alla och fick ett snack å vatten. Jag står där och tittar mig omkring å då ser jag en tjej med IFK Gbg loggan på sin T-shirt, hur stört är inte det? Jag skulle precis gå fram å fråga henne om den när provet började igen så jag hann inte :/ men imorgon om hon har samma tröja så ska jag minsann gå fram till henne :) Men fatta vad sjukt!? Igår nämnde de förresten nån Swedish massage i nån film.. jag skojar inte om att Sverige nämns heeela tiden!!!!
Jau kan ju berätta om testet också. Kom dit vid 7:50 och fick "frukost" haha en Poptart fylld med jordgubbs sylt typ.. rätt gott men inte fasen e det frukost! Efter det gick jag, Symbat, Cori och Andrew till the West Gym för att göra testen, det var ca 100 andra pesoner där också haha. Hittade bordet med mitt namn på och sedan började det.. Engelska, typ sätta comma, ändra meningar å sånt i 45 min. Sen matte i 60 min.. paus... engelska läsning i 40 min och sist men inte minst science i 40 min.. HAHA jag chansade på hela science delen.. fatta ingenting :P efter provet gick jag och Symbat å åt lunch på Doodles.. å nu e jag hemma! Imorgon är det PSAE-test, tror det är samma som idag fast kortare.. suck... men men slutar lite tidigare i alla fall.
Nu ska jag skriva research paper och öva på Vietnam War för det e test på Torsdag uuh..
Vi hörs kram :)

April 19th

Tjenare! Såg att jag fick klagomål över min bloggning haha! Nämner inga namn...
Jau men jag har varit lite upptagen i veckan så har inte haft tid eller ah.. kanske jag haft.. men jaja..
I Tisdags så var Interact Club på Food Bank å packade ris haha. Det sjuka var att det var en man från Sverige där med världens bredaste Stockholmska!! Han flyttade hit när han var 11.. Måste bara skryta med att min accent är såå mycket bättre. Man kunde verkligen höra hans Svengelska hihi å han har bott här i kanske 30 år.. Men fick pratat lite Svenska i alla fall och om svensk mat :D
Innan food bank så gick jag och Symbat till Aroma och åt "middag" en aaasgod typ italiensk toast. Ciabatabröd med tomat, mozzarella å vinäger å grejjer mumms :) Sen gick vi till skolan och Mr T gav oss skjuts till Food Banken.
Igår kom jag hem å pluggade lite sen gick jag och min kära Symbat på promenad. Skulle bli runt 30 min men det blev typ 90 haha. Vi gick till en park med vattenfall å grejjer. Sen fick jag sms av hostmom som var tvungen att åka till hostsister och frågade om jag hade min nyckel.. hade jag det? Nej.. men det finns en extra i the back yard.. Hmm. Det var mörkt när jag kom dit och jag kunde inte hitta den jäkla stenen som nyckeln skulle finnas under.. Sen e det inte jättemysigt att rota runt i jorden heller för hundfan gör ju 1an å 2an lite här och var.. men efter ett tag plus några samtal hit å dit, hittade jag nyckeln :)
Ehm.. Imorgon e det fredag yey! Måste köpa saker till prom denna helgen tror jag.. Sen på tisdag å onsdag är det Act och Sat test.. Gah.. 7:50 suck :( Sen e de överseriösa med säkerhet å grejjer så man får inte gå någonstans eller ta med något in plus massa ID å att lärarna måste känna igen en å så.. Jag ska lätt ha en ny frisyr å stil hihi!
Vi har haft massa olika drills (övningar) de senaste veckorna.. Fire, Tornado och Lock Down.. Lock Down var lite läskigt faktiskt.. för er som inte vet vad det är så är det att man ska låsa alla dörrar till alla klassrum å släcka lamporna å sitta under borden för att det kan tex vara någon med vapen i skolan.. typ som skolmassakerna å så eller om det är nåt annat å de inte vill att nån ska "smita". Men i alla fall.. läraren såg värsta panikartad ut så jag trodde det var på riktigt haha plus att nån skolskjutning i Kalifornien hade hänt samma vecka..
Oj nu blev det mycket text igen.. å inga bilder har jag.. dags för plugg så vi höres kram :)

April 12th

Hejsan! Nu är snart denna veckan slut oxå, tiden bara flyer iväg!! Well jag har haft rätt mycket läxor i veckan plus lite test hit och dit.. Haha lite roligt, i typ alla ämnen jag har kommer en liten kommentar om Sverige in typ. I entrepreneurship var det nån svenne å starbucks, i history så är lärarens mormor från sverige, i kören så ser vi på en film "Newsies" å det var en kvinna som skulle vara svensk å sa "velkomen", i american lit så nämns nobelpriset lite då och då å så var det nån svensk författare som hade skrivit en bok som var jättelik en amerikansk bok, i space science så har nåt svenskt namn ångström eller nåt dykt upp plus att vi såg en film idag å en svensk filosofer hade bidragit med nåt plus att de visade från nån gammal nobelfest å Knugen var ung å delade ut pris hahahahha! Hade ju inte förväntat mig att få se lille kungen på en lektion i Amerika, men det gjorde jag haha :)
Igår hade vi cardio på PE och mina ben är sore idag.. shit är man out of shape eller vad? men men welcome to the lazy part of America vilken jag tillhör :)
Föresten så sjunger vi Born This Way- Lady Gaga i kören å det är koreografi också hihi såå skoj :D ser faktiskt fram emot konserten den 7 Maj! Sen har jag ett fetto research paper i Am-Lit som ska vara inne den 30:e April.. Man ska skriva massa annotiations om källorna å massa argument hit och dit.. jag skriver om censorship och banned books i skolor, om boken The catcher in the rye.. Det var typ den enda (ända?) whaat, glömt av hur man skriver juu, boken som varit underhållande att läsa. Plus att det är första gången man har mer än några dagar att skriva den :D
Näe nu ska jag plugga å sen soova :D
kram

Glad Påsk

Hejsan! Sorry för neglecting the blogg ehe.. Men jag har varit busy! Har haft massa test i veckan som jag tror gick rätt bra. I Torsdags hade vi International Fair i skolan och jag hade bakat chokladbollar, de blev yummy! Sen var det en tant där som också hade en booth med Sverige så vi la ihop våra bord så helt plötsligt hade vi massa svenska maträtter. Ärtsoppa, Pankakor, bröd mm. Det var grymt roligt i alla fall och man fick smaka mat från massa olika länder! Lyckat blev det i alla fall :D
Jau vad ska jag säga mer? måste köpa lite saker till prom å så, men jag har typ 2 eller 3 veckor på mig så det ska väl gå! Haha btw så hade jag en rolig läxa där man skulle researcha presidenter å en fråga var" vem var den fetaste presidenten" haha varför vill man veta det? men men nu är den gjord och massa credit får man om man lämnar in den!
I Onsdags var det så sjukt varmt å fuktigt så jag höll på att döööö! men det varade bara en dag så det var ju nice, nu e det typ kallt istället..
Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva så här kommer lite pics från International Fair!
Sweden plus Kris som hjälpte mig. Sen fanns det massa mer saker på bordet, men har ingen bild på det!
Kazakhstan plus Symbat
Vietnam plus Tina
Japan
Irland
Kina
Shii :D
Kris
Waah! :)

RSS 2.0