West coast trip

Tjena! Nu e jag i Arizona!!! Kom till Phoenix i söndags efter en lång resa haha med lite drama såklart. Hostdad skjutsade mig till bussen mot Chicago å vi var typ 5 pers på hela bussen haha. Efter typ 5 min så började det lukta rök å chaffisen ringde nån å sa att bussen rök å att vi skulle vända eller nåt. Sen kollade jag runt i bussen å det var helt rökigt å det luktade bara mer å mer. När bussen vände för att köra tillbaka över bron var hela bron täckt av rök å då började jag panika lite haha det blev värre å vi fick stanna å evakuera å som tur var fick jag min väska med mig woho för sen exploderade nåt å hela bussen täcktes av rök.. Well efter nåra min var brandkår mm där å vi fick ge våra namn å grejjer.. Efter en timma kom en ny buss å tillslut kom jag till chicago å mitt flyg till AZ. Igår tourade vi Phoenix å gick runt i en mall sen på eftermiddagen åkte vi ca 4 timmar till hotellet vid grand canyon. Idag har vi varit i grand canyon som sagt å det var varmt!!!! Hade 10 lager solkräm haha! Vi gjorde en hike ner i the valley å det var sååå jäkla jobbigt att gå upp igen asså seriöst typ drt värsta jag gjort ever!!!! Sjukt varmt å soligt å uppförsbacke i typ 2 timmar!!! Jag höll seriöst på å dööö never again haha!!!! Men det var jättefint där i alla fall å arizona e sjukt coolt för i phoenix var det massa kaktusar å ökenaktigt å sen var det typ stäpp å sen sjukt bergigt å massa träd å floder å sen var det bergigt å typ barrträd haha!! Well imorgon e det vegas som gäller å det kommer bli awesome :)

Kommentarer
Postat av: Tomas

Det låter himla fräckt med både Grand Canyon och Arizonaöknen. Men jag har ju sagt åt dig att inte röka! Du kan väl låta bli åtminstone då du sitter på bussen! Men det var ju skönt att det inte hände dig nåt iaf. Och spela nu inte bort hela reskassan när du kommer till Vegas.

2012-06-13 @ 18:57:32
Postat av: Anonym

Vilket bus stop! Va spännande grejer, händer en del!

Smoke, fog å explosions, skulle vilja varit mä, det låter som vilda western, men det får du väl en liten känsla av i Arizona, där pangades det på förr i tiden, många av cowboys -filmerna spelades in där, så då vet man ju precis hur det ser ut, har sett nästan alla ! Howdy!....Well well!

Grand Canyon , måste varit kanon ju, även fast du blev lite mör av uppstigningen därifrån. Sedan

Las Vegas! Here I come! Där gäller det att inte stiga upp överhuvud taget, för där showas det fyrtio timmar per dygnet. and no ghost to bed!

Nu hoppas jag att du får en bra stund i öken -staden

och att det inte sprängs nån bank eller casino, för då blir det smoke fog å explosions again! Puh.

Sköt om dig, och låt lugnet råda!

Kramar från Jojje ............2012-06-14 @ 01:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0