May the 4th be with you

Ni suger på att kommentera :( kommentera meraaa!! så är det roligare att skriva!! well, det är vaarmt som sagt. Hade tornado watch igår.. Hmm.. imorgon är det orientation i Chicago så jag ska vara i Paxton (en tysk tjej bor där och jag ska åka med dem) klockan 6.00 gaah måste gå upp typ 5.00 :/ men men. Skolan var nice idag. Vi har haft en student teacher i Us history och idag var hennes sista dag och vi åt kakor å drack pop haha.. På kören övade vi på scen inför konserten på måndag. jau de andra klasserna var väl som vanligt.. höll på att dö av värmeslag på vägen hem haha, men vi har ju fått AC i huset nu så det är svalt å skönt på mitt rum :) Ska snart åka med hostmom till campustown å möta en YFU-voluntär och gå till Cocomero å äta frozen yoghurt, yummy. Ska ha test på Illinois Constitution nästa måndag haha, så himla onödigt egentligen eftersom jag inte har speciellt mycket nytta av det men men vad gör man inte för ett A. Nästa vecka är sista veckan i skolan typ.. OMG!! Har en presentation på fredag oxå gaah. ska göra nån character sketch å presentera i Am-Literature.. vet inte riktigt vad jag är supposed to do, men det ska väl gå. Sen e jag excited för the field trip på onsdag också, vi kommer få ca 2h fri tid i Chicago så jag Symbat och Ilaria kommer dra till H&M haha. Well.. har inte så mycket mer att säga for the moment så jag återkommer haha kram
Chicago here I come x2

Kommentarer
Postat av: jojje

Hello ! Vilket sommarväder ni har,tur att AC DCn är på plats så du kan känna dig lite cool, when you inside and away from heat!

Skolarbetet lider mot sitt slut,hoppas bara du inte blivit det, för det är ju much att stå i det kanske är samma för alla elever runt Indianois! Ugh Ugh!

Well Well!

Den här konserten på scen som ni övar på, är det med instrument eller är det sing salong?

Kanske ligger trombonen i dragpåse,och tas bara fram när det är nån blåsning på G ! Ha ha......

å va skoj med en exited trip to Chicago for you,hälsa AL om du träffar honom , du vet den där Caponen!......

Det va Alphonso som ägde den staden!

Han gjorde den känd ,å du förgyller den !

Nu får du ha det gött till next time !

Pussar å karmar --------------------



2012-05-05 @ 15:11:16
Postat av: mother Ingela

Hallo there! Vilket häftigt kort på Chicago. Om två veckor är vi där!!! Ska bli sååå roligt. Du kan väl reka lite extra så vi vet vad vi ska kolla in.

Vad gott för dig o Jan att ni har AC i huset nu. Det måste vara lättare att sova när det är lite svalare. Här i Svedala är det inte varmt idag. Typ 10 grader i skuggan. Burrr!

Är det Lady Gaga konserten nu på måndag? Håller tummarna. Tänk att du bara ha er vecka kvar i skolan. Det är ju inte klokt vad fort det gått den sista tiden. O snart är vi på väg..... Vi hörs imorgon/puss o kram

2012-05-05 @ 18:55:33
Postat av: Terez

Hallå!

Gött att det snart är lov och att du fått en välförtjänt AC.

Ni verkar ofta ha spännande väder. Ni får tillbringa en del tid i källaren. Vad gör ni där nere när ni sitter och väntar ut ovädret?

Jag skulle gärna byta frilla med dig. Super nice...

Ha det gött mos i Chicagot!

Kram



2012-05-06 @ 03:26:41
Postat av: Gittan

Hej Issa. Imponerad av ditt sätt att tackla thunderstorms o annat hiskeligt som finns i Amerikat. Nyckelletande i mörka rabatter o sånt alltså.....Här hemma i Svea rike knallar det på som vanligt. Har varit på älg- o bisonoxesafari!! Blev du impad va? Nåväl, dom fanns i Markaryd o tyckte om morötter......Kram på dig o ta väl hand om "söstera min" när dom kommer. Lycka till med resterande skrivningar.

2012-05-07 @ 22:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0